zaterdag, december 24, 2005

Dag 309

Met kerst wilde we een kerstcadeautje kopen voor elkaar. Daarvoor moesten we wel eerst naar Windhoek, de hoofdstad van Namibiƫ. We moesten aardig doorrijden om er op tijd te zijn, omdat de winkels vroeg zouden sluiten. In windhoek hebben we de auto geparkeerd en zijn allebei een andere kant op gegaan om een leuk cadeautje te vinden. Na een uurtje ontmoete we elkaar weer en hebben nog wat eten ingekocht.
Daarna zijn we naar een parkje in het midden van de stad gegaan waar we afgesproken hadden met twee Belgen die we eerder al in Etosha National Park ontmoet hadden. Daar hebben we gezellig wat gedronken en gepraat. Ook heeft een van de Belgen wat rondgebeld om wat meer informatie te krijgen over het verschepen van een auto. Helaas heeft dat niet veel opgeleverd. We hadden afgesproken om voor kerstavond een flinke braai te maken. Helaas zijn we elkaar mis gelopen en hebben we maar wat toast met kip gegeten, ook lekker. Daarna hebben we onze kerstcadeautjes uitgepakt. Robbin kreeg een beschilderd struisvogelei en Tim een klok en een traditionele ketting. Tim ging nog even kijken of er iets te beleven was in het nachtleven van Windhoek, maar dat bleek tegen te vallen.


Dit is Windhoek.

Einde verhaal!!!!!!!!!!!

Bedankt voor het volgen van de website. We zijn alweer even in Nederland en de auto hebben we 7 februari opgehaald in Antwerpen. Er was jamm...