woensdag, november 30, 2005

Dag 285

Het was weer voornamelijk rijden vandaag. We zijn onderweg nog wel gestopt bij een klein dorpje met een stuk of tien huizen, met de vraag of we een foto mochten maken met de bus. Dat vonden ze goed. Het zand was jammer genoeg niet echt hard. Dus toen we weg reden zag je de sporen van de auto goed op het pas aangeveegde straatje. Ze vonden het niet erg zeiden ze, maar ja het is niet leuk. We hebben de kinderen een paar frisbee’s gegeven en na een demonstratie, waren ze er erg blij mee. De moeders later ook.
Niet veel later hebben we een vrouw meegenomen die een lift wilde naar een dorp verderop. Ze had al twee dagen lopen wachten op een bus die normaal dagelijks rijdt. Het was alleen nog wel erg ver en we hebben het niet gehaald, maar zij bleef liever ook in het dorp er voor slapen. Dat was veiliger of daar had ze vrienden. We zijn voor de verandering is gaan uiteten. De tomatensaus was lekker.


Een familie in Zimbabwe.

Einde verhaal!!!!!!!!!!!

Bedankt voor het volgen van de website. We zijn alweer even in Nederland en de auto hebben we 7 februari opgehaald in Antwerpen. Er was jamm...