woensdag, december 07, 2005

Dag 292

Tim dacht de dans te kunnen ontlopen en door Afrika te reizen zonder diarree te krijgen. Maar nee hoor deze nacht kwam van slapen weinig terecht door de buikkrampen. ’s Ochtends ging het al weer beter het was nog niet helemaal weg, maar goed genoeg om de mensen te helpen met goud zoeken. Eerst kijken hoe ze het deden en daarna kreeg ik de kans om te helpen. Het resultaat waren een paar goud schilfertjes. Klompen goud vinden ze hier niet alleen maar schilfertjes tussen het zand. Het is eigenlijk hard werken voor bijna niks. Het goud wat Tim met de man gevonden had, was te ruil voor een shirtje. Later kon ik het ook voor niks krijgen maar hun konden het shirtje beter gebruiken dan mij.
Toen Tim weer terug was gekomen zijn we gaan ontbijten en daarna hebben we de auto weer een klein beetje nagekeken. Het lampje verwisselen en wat water bijvullen is gelukt. De bonken die we soms met rijden horen daar kunnen we niks van vinden en ook niet maken dus.
Aan de eind van de middag kwamen we aan in Gweru. Hier is Robbin gaan internetten en Tim is weer wat dollars gaan proberen te wisselen. Dit keer hielp een treinmachinist/muzikant om de dollars om te wisselen voor Zim. Dollars. Het duurde even maar het is wel gelukt. Na het wisselen nog even mee gelopen om naar zijn nieuwe cd te luisteren. Om dat de man me goed geholpen had en het ook wel leuk is om een cd’tje als souvenir te hebben besloot ik hem te kopen. Hij was zo nieuw, nog niet uitgebracht, dus moest nog even gebrand worden. Eerst maar even naar de auto lopen om Robbin in te lichten en daarna zijn we samen terug gegaan naar de studio van de muzikanten.
Voordat we de stad weer uit reden zijn we nog een film gaan kijken in de bioscoop. Dit was wel weer is leuk voor de verandering.


Een goudzoeker.

Einde verhaal!!!!!!!!!!!

Bedankt voor het volgen van de website. We zijn alweer even in Nederland en de auto hebben we 7 februari opgehaald in Antwerpen. Er was jamm...