vrijdag, december 16, 2005

Dag 301

Tijdens ons laatste rondje in het park gingen we langs de plek waar de laatste paar dagen een hoop leeuwen waren gezien. Ook wij hadden succes en zagen een groep van een stuk of 10 leeuwen. Er waren nog wat jongere leeuwen bij die lekker aan het stoeien waren, maar het mooiste was wel dat een grote mannetjes leeuw onze auto op een paar meter afstand passeerde!
In een buis die onder de weg door liep hadden een paar leeuwen welpen zich verstopt. Tim wilde het er wel op wagen om uit de auto te stappen en een foto te maken. Het was wel een beetje spannend want we wisten niet of de moeder er ook bij zat! Met een hoop herrie maakte ze Tim in ieder geval duidelijk dat ze er niet echt op zijn aanwezigheid gesteld waren. We besloten ze maar met rust te laten en reden door naar het zwembad voor een verfrissende duik. Na wat baantjes te trekken zijn we het park uitgereden. Daar hebben we een paar lifters meegenomen naar het eerstvolgende dorp.
In het dorp gingen we op zoek naar nieuwe (tweedehands) banden want daar was de auto wel echt aan toe. We konden niets anders vinden dan grote 4x4 banden. Na wat meten dachten dat ze wel zouden passen en hebben we ze maar aangeschaft. Nu heeft onze auto flinke achterbanden waar menige 4x4 jaloers op zou zijn. De achterkant staat nu ook een stuk hoger waardoor we nog makkelijker over slechte wegen kunnen rijden, dat kunnen we wel gebruiken.
In de supermarkt hebben we nog wat eten en drinken ingeslagen en we zijn een stukje het dorp uit gereden, waar we de auto geparkeerd hebben.


Eekhoorntjes zijn cooler dan leeuwen.

Einde verhaal!!!!!!!!!!!

Bedankt voor het volgen van de website. We zijn alweer even in Nederland en de auto hebben we 7 februari opgehaald in Antwerpen. Er was jamm...