donderdag, december 15, 2005

Dag 300

Van zonsopgang tot zonsondergang hebben we in het park rondgereden. Het hoogtepunt was wel de Hyena’s die we nog nooit overdag hadden gezien. Verder een hele hoop andere dieren waarmee we jullie niet zullen lastig vallen. Onderweg kwamen we een paar Belgen tegen die in Namibië wonen. Na wat gepraat bleken ze wel wat connecties te hebben met vrachtschip maatschappijen. We hebben zijn telefoonnummer gekregen, die gaan we zeker even proberen natuurlijk.
Na een tijdje rijden over de gravelwegen begaf onze net gerepareerde band het, shit. Daar moest dus weer zo’n oude nog slechtere band onder. Dat zag er niet goed uit en we besefte nu wel dat het wel eens tijd werd om nieuwe banden te gaan kopen, nouja dat is voor latere zorg. Op de camping aangekomen hebben we lekker gegeten bij de dierendrinkplaats. Er kwam een neushoorn met een kleintje langs, echt tof. Daarna begon het helaas te regen en hielden de dieren het wel voor gezien. Wij hielden het ook maar voor gezien en gingen slapen.


Een gemsbok, die hadden ze veel in Ethosha.

Einde verhaal!!!!!!!!!!!

Bedankt voor het volgen van de website. We zijn alweer even in Nederland en de auto hebben we 7 februari opgehaald in Antwerpen. Er was jamm...