woensdag, december 14, 2005

Dag 299

In een kleine stad hebben zijn we op zoek gegaan naar een bandenwinkel. Onze enige reserve band is er eentje waar het staaldraad al uit komt zetten, niet best dus. Bij de bandenzaak hebben ze een binnenband in als niet al te beste band gezet, maar we zagen wel een kans het hiermee te redden. Daarna na de supermarkt om flink wat in te slaan. We waren namelijk op weg naar Etosha Natonal Park. Dit is een heel groot park rondom een grote vlakte. Erg makkelijk om daar dieren te zien omdat ze niet veel hebben om zich te verstoppen. We kwamen aardig laat het park binnen en hebben eerst maar even het zwembad op de camping getest om wat af te koelen. Daarna hebben we een klein rondje in het park gereden om wat wild te verkennen.
Bij de camping is een drinkplaats voor dieren aangelegd welke ’s avonds verlicht wordt. Daar hebben we de avond gespendeerd en hebben daar een olifant en nog wat klein wild gezien. Een bewaker vertelde ons er rond deze tijd niet veel dieren kwamen. Het is regenseizoen en de dieren hebben nu drinkplaatsen genoeg. Om een uurtje of 12 hielden we het voor gezien en gingen naar bed.


He, lange jan!

Einde verhaal!!!!!!!!!!!

Bedankt voor het volgen van de website. We zijn alweer even in Nederland en de auto hebben we 7 februari opgehaald in Antwerpen. Er was jamm...