woensdag, december 21, 2005

Dag 306

Na overleg om het wel of niet te doen, hebben we besloten toch door te gaan over de berg. De afstand was niet het probleem, dit was maar een 100m. Het probleem was dat het zo steil en vol met rotsen lag. We hebben er zo’n 6 uur over gedaan om de auto boven te krijgen! Naar beneden ging een stuk makkelijker daar waren we in een uurtje. We hebben de auto echt tot het uiterste gedreven en we moesten hem soms zelfs omhoog trekken met een lier of opkrikken omdat de keien simpelweg te hoog waren om overheen te komen. We waren erg opgelucht toen we over de berg heen waren. Zeker ook omdat we geen drinken meer hadden (alleen heel vies water). Een paar kilometer verder was een dorpje waar we wat colaatjes hebben gedronken, deze smaakte ontzettend goed.
We zijn weer doorgereden over een stuk betere maar nog steeds slechte weg. De auto begon inmiddels weer een stuk slechter te klinken, daar ging Tim ’s avonds aan werken, terwijl Robbin een lekker maaltje voorbereide.


Tim heeft zijn slippers met deze man geruild.

Einde verhaal!!!!!!!!!!!

Bedankt voor het volgen van de website. We zijn alweer even in Nederland en de auto hebben we 7 februari opgehaald in Antwerpen. Er was jamm...