maandag, januari 02, 2006

Dag 318

Voordat we op reis gingen hadden we een adresje doorgekregen van een Duitse vrouw waar je met een kajak de zee op kan om zeehonden te bekijken. Een absolute aanrader was ons vertelt en daarom hebben wij besloten om het ook te gaan doen.
Om 8 uur werden we opgehaald en zijn met een 4x4 een natuurgebied ingereden. Na een flink stukje rijden en nog wat duwen (ja ook 4x4’s komen vast te zitten) kwamen we bij de zee uit. Daar hebben we allemaal een kajak gekregen en gingen het water op. Wauw… ontzettend veel zeehonden daar. Waarschijnlijk zijn ze ook al aardig gewend aan de kajaks want ze waren totaal niet bang. Sterker nog ze kwamen zelfs een beetje spelen. Om je heen zwemmen en gekke sprongen maken, te gek natuurlijk. Je kon zo dicht langs ze varen als je zelf wilde omdat je ze totaal niet bang maakte. Na de tocht die veel te snel voorbij was, kregen we broodjes en een kopje thee als afsluiter.
Na het kajakken zijn we doorgereden naar het zuiden. Onderweg zijn we nog even gestopt bij Dune 7. Een zandduin van een kleine honderd meter hoog en één van de attracties van Namibië. Het is een gezellig plaatsje waar allerlei gezinnetje zich een dagje komen vermaken. Voor ons was er niet heel veel te zien en we zijn al vlug weer doorgereden en hebben een slaapplekje gezocht.


Op de kano!

Einde verhaal!!!!!!!!!!!

Bedankt voor het volgen van de website. We zijn alweer even in Nederland en de auto hebben we 7 februari opgehaald in Antwerpen. Er was jamm...