dinsdag, januari 03, 2006

Dag 319

We zijn naar de Sossus vlei (zand vallei) gereden. We hadden al gehoord dat de vallei niet te bereiken was met een gewone 2 wiel aangedreven auto en moesten daarom bij de ingang wachten op een lift. Al vrij snel kwamen we 2 Canadezen uit Angola tegen. Zij hadden een 4x4 en vonden het geen probleem als we mee reden. Dat waren twee gezellige mensen en dat was maar goed ook want het was een flink eindje rijden de vallei in.
De vallei was omgeven door grote rode zandduinen, maar op een of andere manier wisten er toch allerlei bomen en planten in de vallei te overleven. Er waren nog wat routes die je kon bewandelen, maar aangezien wij er op het heetst van de dag waren en de hitte bijna ondragelijk was lieten we die maar voor wat het was. We hebben een glaasje prik gedronken en zijn weer tereug gereden naar de ingang.
We namen afscheid van de vriendelijke Canadezen en reden verder naar een andere vallei. Deze vallei was omgeven door rotsen en zo’n 50m diep. Er stond geen water in zodat je er door heen kon lopen, erg imposant. Na een beetje door de vallei te hebben gedwaald zijn we door gereden om een slaapplekje op te zoeken.


Storm in de woestijn.

Einde verhaal!!!!!!!!!!!

Bedankt voor het volgen van de website. We zijn alweer even in Nederland en de auto hebben we 7 februari opgehaald in Antwerpen. Er was jamm...