donderdag, januari 19, 2006

Dag 335

Om tien uur hadden we afgesproken om in de haven te zijn, voor verdere handelingen. Tim was al vroeg op en besloot daarom lopend naar de haven te gaan terwijl Robbin nog even bleef liggen en daarna met de auto naar de haven reed. In de haven hebben we geld over gemaakt naar de verschepingsmaatschappij en werden vervolgens naar SARS gestuurd om onze autopapieren in orde te maken. SARS is een groot overheidsbedrijf waar alle invoer en uitvoer geregeld wordt. Bij SARS aangekomen bleek dat ze onze papieren nog niet in orde wilde maken zolang de auto nog niet op de boot stond. Na veel heen en weer gebel en geloop bleek dat het allemaal goed zou komen als de auto op de boot stond.
Wij gingen ondertussen maar eens serieus kijken voor een vliegtuig naar huis. We gingen naar een adresje waar we al eerder goede aanbiedingen hadden gekregen maar die bleken, nu we wilde boeken, er niet meer te zijn. We besloten naar het vliegveld te rijden omdat we daar voorheen ook vluchten voor een goede prijs konden krijgen. We kwamen net voor vijven aan op het vliegveld en waren bang dat we al te laat waren. Tim sprong daarom snel uit de auto terwijl Robbin een parkeerplekje ging zoeken. De parkeerwachters waren erg vriendelijk, de auto mocht gewoon voor de ingang staan en de parkeerwachter zou er wel een oogje op houden (voor een gebruikelijk fooitje natuurlijk). Tim had ook succes want de ticketservice was nog open. De prijs was ook nog steeds gunstig dus hebben we maar gelijk geboekt. Op zondag (over 3 dagen) vertrekt ons vliegtuig naar huis.

Zomaar een plaatje in Kaapstad.

Einde verhaal!!!!!!!!!!!

Bedankt voor het volgen van de website. We zijn alweer even in Nederland en de auto hebben we 7 februari opgehaald in Antwerpen. Er was jamm...