vrijdag, januari 20, 2006

Dag 336

Vroeg in de morgen waren we opgestaan om onze spullen te pakken, ‘s middags zouden we onze auto namelijk in moeten leveren in de haven. Veel te pakken hadden we niet, wat kleren voor een paar dagen, paspoort en een tandenborstel. We waren dan ook vrij snel klaar en zijn naar de haven gereden. Daar hebben we de auto klaar gemaakt voor vertrek, de banden en stoelen moesten van het dak. Daarna hebben we een paar uur gewacht tot er eindelijk iemand van douane was zodat de auto gecontroleerd kon worden. De douane stelde niet veel voor. Het chassisnummer werd even gecheckt en daarna was het wel goed.
Daarna moesten we de autosleutels inleveren zodat ze de auto naar de boot konden rijden als het nodig was. Ai, daar hadden we niet veel zin in, de hele reis heeft er niemand anders in onze auto gereden en waren dat dit keer ook niet echt van plan. Daar waren ze niet al te blij mee, maar uiteindelijk kon het wel en zouden ze ons een belletje geven wanneer de auto verplaatst moest worden. Ondertussen bleek er ook nog een probleem met de betaling. Het geld was wel van onze rekening afgeschreven maar nog op de rekening van het bedrijf gestort. Na onze bankafschriften te hebben laten zien was het in orde en om een uurtje of vier konden we eindelijk weg bij de haven.
Daar liepen we dan met vier zware tassen en we moesten nog een aardig eind lopen naar onze overnachtingplaats. We hadden geluk want na 20 meter lopen stopte er een busje met een aardige Bulgaarse tourgids. Hij moest toch die kant op dus hij kon ons wel even afzetten, dat sloegen wij natuurlijk niet af. In de stad nog even iets gegeten en daarna heeft Robbin zich bij een vrolijke Chinese backpakkers ingeschreven, Tim had ondertussen besloten bij Chanda en de familie te blijven logeren.


Chanda en haar zus.

Einde verhaal!!!!!!!!!!!

Bedankt voor het volgen van de website. We zijn alweer even in Nederland en de auto hebben we 7 februari opgehaald in Antwerpen. Er was jamm...