maandag, december 05, 2005

Dag 290

Aan alles komt een eind en zo ook aan Mana Pools, jammer genoeg. Na nog een keertje douchen en scheren zijn we naar de werknemers gegaan. Om ze te bedanken en gedag te zeggen. Het eerste stuk waren er nog zat plassen waar we door of omheen moesten rijden. Bij de eerste kwamen we vast te zitten maar met hulp van een paar jongetjes konden we verder.
Een paar plassen later ging Robbin kijken hoe we het beste om een plas heen konden rijden. Terwijl die dat deed kwamen er ineens nog een paar jakhalzen te voorschijn. De rest van de rit hebben we niet veel meer gezien en alleen een paar uur lang kunnen genieten van de slechte weg. We waren blij dat we het asfalt weer hadden bereikt. We hadden weer is geen geld en dit keer ook geen eten. We kregen onderhand wel wat honger het bordje aangebrande rijste pap had onze maag niet goed gevuld. We kwamen weer in het zelfde dorp terecht, waar we op de heen weg geld hadden gewisseld en getankt. De vorige keer ging het goed dus we dachten laten we het daar nog maar een keertje doen. De mannen herkende ons ook dus we konden gelijk verder rijden naar iemand zijn huis. Dit keer wel een ander huis waar ze eerst nog even de sleutel van moesten halen. Na een half uur kwamen ze weer terug en kregen we diesel en het geld. Ging niet helemaal vanzelf maar uiteindelijk hebben we wat gewisseld. De winkels waren inmiddels dicht dus besloten we maar weer is in een restaurant te eten. Dit keer was het drinken wel lekker. De rest was koud doordat er geen elektriciteit was de hele dag.


Een familie in de buurt, die net allemaal naar het aapje kijken die het eten probeerd te stelen.

Einde verhaal!!!!!!!!!!!

Bedankt voor het volgen van de website. We zijn alweer even in Nederland en de auto hebben we 7 februari opgehaald in Antwerpen. Er was jamm...