maandag, december 19, 2005

Dag 304

De Epupa Falls, waar we ’s ochtends heen gingen, was een gebied van ongeveer 500m. breed waar allerlei kleinere watervallen zijn. Het zag er erg mooi uit en we hebben wat rond gewandeld en gespeeld met de kinderen, die op dit moment vakantie hebben. We wilde eigenlijk ook wat zwemmen, maar dat bleek niet te mogen vanwege de krokodillen en het gevaar om over de waterval heen te vallen. Er was wel een klein bassin naast de waterval, we moesten toch wat we hadden al zo lang geen douche meer gezien.
Na het zwemmen hebben we nog wat ruilhandel gedaan en zo heeft Robbin zijn fiets weten te ruilen voor wat souvenirs en Tim onze bal. We zijn langs een barretje gereden waar we wat gedronken hebben en zijn daarna het dorpje uit gereden om een slaapplaatsje te zoeken. Op het GPS stond een warmwaterbron aangegeven. We besloten een kijkje te gaan nemen. Er was inderdaad een bron met lekker warm water. Hier kwamen een hoop lokale mensen zich wassen. Tim heeft hier ook een Afrikaanse douche genomen. Tijdens het douchen viel op dat het water nogal een putlucht had, Robbin liet het douchen daarom maar wat het was.


De waterval.

Einde verhaal!!!!!!!!!!!

Bedankt voor het volgen van de website. We zijn alweer even in Nederland en de auto hebben we 7 februari opgehaald in Antwerpen. Er was jamm...